Välkommen till GWJ:s relationsblogg. Våga kärlek.

Ny bok

Så hittar du rätt partner och får bra relationer.

Att hitta den rätta partnern är mer än en romantisk dröm. Med förbättrad självkännedom och självkänsla ökar du dina chanser.

Vad vill du med din relation? Vad är du beredd att bidra med? Skulle du vilja dejta dig själv?

“Våga kärlek!” är en handbok i att nå sunda och kärleksfulla relationer. Den beskriver vad som händer när två människor dras till varandra – från förälskelsens berusning till det långvariga och stabila förhållandet.

Exemplen på mer eller mindre lyckade möten, beteenden och reaktioner är hämtade från verkligheten och ger läsaren både aha-upplevelser och en känsla av igenkänning. Här finns också tips på hur man undviker kärleksrelationens vanligaste fällor och fallgropar.

Innehållet i boken kan även tillämpas på alla typer av relationer och i de sammanhang där man behöver se och stärka sin inre kraft.

Gunilla Westergren Johanson är licensierad handledare i The Human Element – en organisationsteori som hjälper människor att göra medvetna val istället för att vara offer för olika omständigheter. Hon har också jobbat som konsult och gett kurser i grupp- och individutveckling.

Röster om Gunilla:

”Tänk om jag känt till detta för 20 år sedan, så annorlunda mitt liv hade blivit då. Skriv en bok så flera får veta det vi lärt oss”. Kursdeltagare.

“Tack Gunilla för en vacker bok, så många sanningar, så många fina exempel, så vackert och klokt beskrivet! Så underbart att ta del av hela The Human Element-teorin från ett kvinnligt relationsperspektiv. Monica Breitholtz, organisationskonsult MOBIZ AB.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s