Våga Kärlek har uppmärksammats av media. Hemmets Veckotidnings webbsida skriver:

SkärmklippVåga kärlek! – om att hitta drömpartnern

Det här är en klok och vacker handbok i att nå kärleksfulla relationer på alla plan i livet. Den beskriver vad som händer när två människor dras till varandra och ger tips på hur man undviker kärleksrelationens vanligaste fallgropar. Att finna den rätta partnern är mer än en romantisk dröm. Tänk efter vad du vill med din relation. Vad är du beredd att offra och ge? Handen på hjärtat – skulle du vilja dejta dig själv? Med förbättrad självkännedom ökar du dina chanser att träffa drömpartnern. Boken innehåller en hel del exempel på både lyckade och mindre lyckade möten med hög igenkänningsfaktor.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s